Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καραμουσαλίδη. Από την αρχή υπήρχε πλήρη ταύτιση με τον έμπειρο Coach και έρχεται στην ομάδα μας ώστε να μας βοηθήσει να χτίσουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν. Τους Αετούς Βέροιας πρωταγωνιστές!

Μέχρι πρότινος εργαζόταν στα τμήματα Υποδομής του Μακεδονικού, ενώ έχει σημαντική παρουσία σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών.

Ως αθλητής φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του εμπειρία, ενώ στη συνέχεια εργάσθηκε σχεδόν σε όλα τα επίπεδα κατηγοριών, μεταξύ άλλων στους Ίκαρους Σερρών, τη Δόξα Ρετζικίου, τον ΠΚ Νεάπολης, τον Ήφαιστο, τον Θερμαϊκό Θέρμης, τον Σητειακό, τον ΓΑΣ Βασιλικών, τη Siemens, τον ΓΣ Μακαμπή, τη ΜΕΝΤ, τον Άρη, τον Κένταυρο Καλλικράτειας, τη Γαλάτιστα, τον Ιωνικό Διαβατών, τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, τον Κ.Σ. Γέφυρας, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Ναύαρχο Βότση.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ στο παράρτημα Σερρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Προπονητικής (M.Sc.). H διατριβή του αφορούσε τη νέα μέθοδο αξιολόγησης ψυχολογικών δεξιοτήτων σε αθλητές και αθλήτριες του μπάσκετ, ενώ είναι κάτοχος Διδακτορικού στη Φυσική Αγωγή (PH.D.)

Έχει επίσης πλούσιο ερευνητικό έργο αλλά και σημαντικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!