Δύο «στροφές» απέμειναν για να ολοκληρωθεί η regular season στη Γ Εθνική και η ομάδα μας αγωνίζεται για τελευταία φορά στην έδρα της, πριν τη διαδικασία των play off ανόδου.

Αντίπαλοι οι πρωτοπόροι Τιτάνες Παλαμά, που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την απευθείας πρόκριση στη Γ Φάση των play off, ωστόσο μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι καθώς θέλουν να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση.

Αδιάφοροι βεβαίως δεν είναι ο κόουτς Αλμπάνης και οι παίκτες του, που βλέπουν το παιχνίδι της Κυριακής (24/3, 17.00) ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει play off αλλά και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Να σημειώσουμε πως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (2/4) για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον αυτισμό, οι Αετοί αφιερώνουν τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά στον Σύλλογο «Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό», που εδρεύει στη Βέροια.

Για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, έναν αγώνα αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση, στη συμπερίληψη, στην αποδοχή και την ένταξη των ατόμων με αυτισμό στην Κοινωνία!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δράση του συλλόγου.

Σας περιμένουμε!

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

ΓΣ Αλμυρού – ΑΕΛ
ΚούΠα Κιλκίς – ΑΟ Τρίκαλα
Αετοί Βέροιας – Τιτάνες Παλαμά
Άργος Ορεστικό – Καστοριά
Πιερικός Αρχέλαος – Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη
ΓΑΣ Μελίκη – Ολυμπιακός Βόλου  0-20 α.α.

Η βαθμολογία