Την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο της στα play off έχει την Κυριακή (10/3) η ομάδα μας.

Αντίπαλος στο ΔΑΚ «Βικέλας» τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, που έχουν ρεκόρ 8-10 στο φετινό πρωτάθλημα και στον πρώτο γύρο μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Μπορεί οι ελπίδες των αντιπάλων μας για είσοδο στα play off να έχουν μειωθεί σημαντικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το έργο μας γίνεται ευκολότερο.

Αυτό το γνωρίζουν καλά ο κόουτς Αλμπάνης αλλά και οι παίκτες του, που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα, δουλεύοντας και αναλύοντας τα λάθη που έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι στην Κατερίνη με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Αν η ομάδα μας καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο κόντρα στην ομάδα από τη γειτονική Θεσσαλονίκη, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο της στα play off, που ήταν και ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της σεζόν.

Η αναμέτρηση της Κυριακής (10/3, 17.00) έχει ιδιαίτερη σημασία και για έναν ακόμη λόγο, καθώς με απόφαση της διοίκησης, όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα έχουν φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, θα διατεθούν στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Διαιτητές για τον αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Παπαγεωργίου, Τούσης και Γκαντίδης Μ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

ΑΕΛ – ΑΟ Τρίκαλα
ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός Βόλου
ΚούΠα Κιλκίς – Καστοριά
Αετοί Βέροιας – Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη
Άργος Ορεστικό – Πιερικός Αρχέλαος
ΓΑΣ Μελίκη – Τιτάνες Παλαμά  0-20 α.α.

Η βαθμολογία