Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν οι ιδανικές καθώς πυκνή χιονόπτωση είχε μόλις ξεκινήσει, οι αθλητές όμως και οι γονείς τους έδωσαν κανονικά το παρών στο Κλειστό της Εληάς «Α.Γεωργιάδης» για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας μας.

Παρόντες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σίμος Γαβριηλίδης αλλά και οι προπονητές των τμημάτων Υποδομής Σάκης Ιατρού, Μάκης Ιωσηφίδης, Κωστής Γαβριηλίδης και Αντώνης Δαχρετζής.

Ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του για το ότι η Ακαδημία μας έχει αποκτήσει μια νέα δυναμική και εξήρε την επιμονή και υπομονή των γονέων, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο.

Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους προπονητές και στο έργο που επιτελούν και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Ακολούθησε η παραδοσιακή μοιρασιά των κομματιών ανά τμήμα αλλά και τα τσουρεκάκια που παρέλαβαν όλοι οι αθλητές.

Περιττό να αναφέρουμε τη χαρά όσων αντίκρισαν το φλουρί στο κομμάτι τους και ως είθισται, παρέλαβαν τα αντίστοιχα δώρα τους.

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και να υποσχεθούμε πως θα είμαστε πάντα δίπλα στους ίδιους και στα παιδιά τους!

δείτε φωτογραφίες :