Ξεκινά την Κυριακή (21/1) ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της National League 2 και η ομάδα μας θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας.

Αντίπαλος ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει ρεκόρ 3-8 στο φετινό πρωτάθλημα και στον πρώτο γύρο, είχαμε επικρατήσει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με σκορ 85-80.

Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, που έφερε την ομάδα μας στην πέμπτη θέση (ισόβαθμη με τον Αλμυρό), ο κόουτς Αλμπάνης και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να διατηρηθούν σε τροχιά πεντάδας, που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Η αναμέτρηση της Κυριακής (21/1, 17.00) έχει ιδιαίτερη σημασία και για έναν ακόμη λόγο, καθώς με απόφαση της διοίκησης, όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα έχουν φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα διατεθούν στον Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που όλοι γνωρίζουμε τι έργο επιτελεί στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση φρόντισε να δώσει και έναν διαφορετικό τόνο στο προσεχές παιχνίδι, καθώς το παρών θα δώσει και DJ με viral μουσικές επιλογές, ενώ ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι θα καλυφθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του sportsfan.gr στο Youtube.

Διαιτητές για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ορίστηκαν οι κ.κ. Αγραφιώτης Β.-Καννής και Θωμός.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΚούΠα Κιλκίς – ΑΕΛ
Αετοί Βέροιας – Ολυμπιακός Βόλου
Άργος Ορεστικό – ΑΟ Τρίκαλα
Πιερικός Αρχέλαος – Τιτάνες Παλαμά
Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη – Καστοριά
ΓΣ Αλμυρού – ΓΑΣ Μελίκη  20-0 α.α.

Η βαθμολογία