Εκκίνηση στην αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με την ομάδα μας να δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Αντίπαλοι οι Τιτάνες Παλαμά, μια ομάδα που διακρίνεται για την εξαιρετική μπασκετική ποιότητα αλλά και το ισχυρό ρόστερ, στοιχεία που την αναγάγουν αυτόματα στο φαβορί για την άνοδο στη Β Εθνική.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το ρεκόρ της είναι στο 8-1 και μάλιστα η μοναδική της ήττα καταγράφηκε στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που διεξάγεται αύριο Κυριακή 7/1 και ώρα 17.00 στο κλειστό του Παλαμά.

Άλλωστε, ο νέος μας προπονητής είχε ακόμη περισσότερο χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να περάσει τη δική του φιλοσοφία, ένα πολύ μικρό δείγμα της οποίας φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Καστοριά.

Διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής και οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Κόκκινος και Νίκος Κούντας, οι οποίοι έχουν ήδη δείξει μερικά από τα στοιχεία του ταλέντου τους στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Βόλου – ΓΑΣ Μελίκη
ΑΕΛ – ΓΣ Αλμυρού
ΑΟ Τρίκαλα – ΚούΠα Κιλκίς
Τιτάνες Παλαμά – Αετοί Βέροιας
Καστοριά – Άργος Ορεστικό
Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη – Πιερικός Αρχέλαος

Η βαθμολογία