Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Αλμπάνη.

Ο έμπειρος προπονητής, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο επάγγελμα, αναλαμβάνει την ομάδα μας σε ένα κομβικό χρονικό σημείο του πρωταθλήματος.

Ο πρωταθλητής αλλά και αήττητος για ολόκληρη τη σεζόν με την ομάδα του Ιάλυσου Ρόδου, πανηγύρισε το καλοκαίρι τον τίτλο και την άνοδο στη National League 2.

Έχει ένα ιδιαίτερα «πλούσιο» βιογραφικό, με σημαντικούς συλλογικούς σταθμούς στην καριέρα του, αλλά και με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα τρία τελευταία χρόνια έχει μόνο τίτλους, καθώς (μαζί με τον Ιάλυσο), αναδείχτηκε πρωταθλητής τόσο με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου (2021/2022 στην Α ΕΚΑΣΘ) όσο και με τον ΑΠΑΣ Νάξου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β Εθνική, την περίοδο 2019/2020.

Έχει διατελέσει επίσης σε Γέφυρα, Ιπποκράτη Κω, Μαντουλίδη, Αργοναύτη Καλαμαριάς, Ηρακλή (πρώτος προπονητής στη Β Εθνική, βοηθός του Λευτέρη Κακιούση στην Α2) και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Θήτευσε επίσης και στην Εθνική ομάδα Κωφών, με την οποία κατέκτησε την 8η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας αλλά και στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ως αθλητής άφησε το στίγμα του και στην Ημαθία, φορώντας τη φανέλα του Ζαφειράκη Νάουσας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Θεσσαλονίκης, Μαντουλίδη, Ξάνθη, Κολοσσό Ρόδου και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Είναι Υπότροφος του Σ.Ε.Π.Κ. των Ε.Π.Α. στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου παρακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα των 76ers, καθώς και των πανεπιστημίων Temple, StJosheph, Drexel, Villanova και PennUniversity.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Αετών και να του ευχηθούμε πολλές και καλές επιτυχίες!