Με την τελετή λήξης, έπεσε η αυλαία της σεζόν 2022/2023 στην Ακαδημία μας!

Η διοίκηση της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σίμο Γαβριηλίδη και τους Αντώνη Φωτιάδη, Κώστα Κασάπη, οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Σάκης Ιατρού, Μάκης Ιωσηφίδης, Κωστής Γαβριηλίδης και Τασούλα Αμβρακίδου φρόντισαν να είναι όλα στην εντέλεια, ενώ η Ξένια Κωνσταντινίδου ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Το παρών στην τελετή έδωσαν οι πρωταθλητές του Ανδρικού Τμήματος αλλά και δύο σπουδαίοι αθλητές. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, πρώην παίκτης των Αετών Βέροιας και μέχρι πρότινος του Μακεδονικού (παλαιότερα σε Άρη και ΠΑΟΚ) αποδέχτηκε την πρόσκληση και παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ τα viral έγινε η παρουσία του Νίκου Τσιακμά, του 23χρονου αθλητή του ΠΑΟΚ!

Ο απόφοιτος της Νομικής Σχολής Νεάπολης Πάφου και παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά» κέντρισε τα βλέμματα των μικρών αθλητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν αλλά και να παραδειγματιστούν από το ήθος και την ευγένεια του.

Άκρως θετική εντύπωση προκάλεσε ο μεστός λόγος του στα παιδιά, τα οποία μάλιστα τον…βομβάρδισαν με ερωτήσεις, η πολλή υπομονή παρά τη μεγάλη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και το ότι δεν αρνήθηκε σε κανέναν για μια φωτογραφία.

Ο πρόεδρος, Σίμος Γαβριηλίδης προχώρησε σε τιμητική βράβευση και των δύο αθλητών, ενώ τους παρέδωσε και από μία φανέλα του συλλόγου, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί ξανά στη Γ Εθνική.

Ακολούθησαν μια σειρά από διαγωνιστικούς αγώνες ανάμεσα στα παιδιά της Ακαδημίας, τα οποία το χάρηκαν με τη ψυχή τους, όπως και οι γονείς που τα συνόδευσαν στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και να τους αποδώσουμε τα εύσημα για τους εξαιρετικούς χαρακτήρες που έχουν «χτίσει» στα παιδιά τους, χαρακτήρες που έχουν δημιουργήσει ένα όμορφο παζλ που μόνο θετικά στοιχεία προσδίδει στην Ακαδημία μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι προπονητές μας παρέδωσαν τα δώρα των νικητών και νικητριών στα διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ ο Νίκος Τσιακμάς απένειμε τα μετάλλια σε όλους τους αθλητές.

Να ευχηθούμε σε όλους, ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερο όρεξη για μπάσκετ!

*Η διοίκηση των Αετών Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την άδεια που παραχώρησε στον αθλητή της, Νίκο Τσιακμά ώστε να δώσει το παρών στην τελετή λήξης των Ακαδημιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ιδιοκτήτη της Spotem, κ. Τέλη Ευθυμιάδη για τη μεσολάβηση του να βρεθεί ο Νίκος στην εκδήλωση μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τούς χορηγούς για τα υπέροχα δώρα που μας παραχώρησαν για την χθεσινή τελετή λήξης της Ακαδημίας μας Liolios Eyewear Eleni Lioliou Camelino SarafisSport-Design

δείτε φωτογραφίες :