#PathosAetoiMazi

Ολοκληρώνεται η σεζόν στην Ακαδημία των Αετών Βέροιας, με την τελετή λήξης να έχει οριστεί για την Πέμπτη 22/6 και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ «Βικέλας».

H διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει πως το παρών στη λιτή εκδήλωση θα δώσουν τέσσερις αναγνωρισμένοι αθλητές, δύο του ΠΑΟΚ, ένας του Άρη και ο Ευθύμης Τσακαλέρης, με θητεία και στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και πρόσφατα στους Αετούς Βέροιας.

Από τον «δικέφαλο», θα βρίσκονται στην τελετή ο Νίκος Τσιακμάς, ο 25χρονος γκαρντ που θεωρείται από τους πιο βελτιωμένους παίκτες των «ασπρόμαυρων» αλλά και ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, γεν. το 2004, με το μέλλον να είναι «στρωμένο» με περγαμηνές.

Το παρών θα δώσει και ο Γιώργος Φίλλιος, ο 21χρονος γκαρντ του Άρη, ο οποίος είχε φέτος 21 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη ως rookie.

Την τελευτή θα προλογίσει ο πρόεδρος των Αετών Βέροιας, Σίμος Γαβριηλίδης ο οποίος θα αναφερθεί και στην επιτυχία του ανδρικού τμήματος με την άνοδο στη Γ Εθνική, οι παίκτες του οποίου μάλιστα θα είναι παρόντες στην τελετή λήξης των Ακαδημιών.