Για ακόμη ένα παιχνίδι, οι Αετοί Βέροιας απέδειξαν πως η αγωνιστική βελτίωση στο Εφηβικό τμήμα, είναι αξιοσημείωτη!

Η ομάδα του Μάκη Ιωσηφίδη επικράτησε την Κυριακή (20/11) του Αιγινιακού και μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, εξασφάλισε την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Μια πολύ σημαντική επιτυχία για το club, που φανερώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, υπό τις οδηγίες του κόουτς Ιωσηφίδη.

Η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε σχετικά εύκολα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δημιούργησαν διαφορές πάνω από τους 10 πόντους, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27/11 και ώρα 12.00 στο ΔΑΚ Νάουσας κόντρα στον τοπικό Ζαφειράκη, ο οποίος έχει κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλο.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ομάδες που θα καταταγούν στην 3η και 4η θέση στους τρεις ομίλους, θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με φόντο την πρωτιά, που δίνει bonus συμμετοχής στο Final Four.

Διαιτητές : Χατζηκώστας, Νικολαΐδης
Τα δεκάλεπτα : 24-8, 35-23, 49-43, 68-53

Αετοί Βέροιας (Ιωσηφίδης) : Μπουζίκας, Τεγούσης, Κλωνάρας, Παπαδημητρίου, Σιδηρόπουλος, Ντάκος, Πετρόπουλος, Κολέτσας, Λυκοστράτης, Γώγος, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης

ΑΟΚ Αιγινιακός (Τσάτσας) : Στυλιανίδης, Χατζής, Γεωργιάδης, Χαϊκάλης, Ντέλιας, Λεωνίδης, Βουλτσίδης, Παπάζογλου, Πελοπίδας