Χωρίς χρονοτριβή και με στόχο να «γεμίσει» το ρόστερ πριν το κυρίως μέρος της προετοιμασίας, οι Αετοί Βέροιας προχώρησαν σε μια σειρά από μεταγραφές και ανανεώσεις.

Μετά τους Δημήτρη Γιαμπατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, η ομάδα της Ημαθίας ανακοινώνει δύο ακόμη προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Καραμήτσο (φωτ. αριστερά) και Ανέστη Ξυλουργίδη (δεξιά), οι οποίοι ενσωματώνονται άμεσα στην ομάδα και τίθενται στη διάθεση του προπονητή.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (2002, guard) που ανήκε μέχρι πρότινος στο ρόστερ της Γέφυρας (παλαιότερα στον ΓΑΣ Κουφαλίων), ενώ ο δεύτερος είναι 23 ετών (1999, 1.88), που αγωνιζόταν στον Εδεσσαϊκό.

Στην ομάδα επιστρέφουν ο Κωστής Γαβριηλίδης (γυμναστής της ομάδας, μέλος του τεχνικού team της Ακαδημίας), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (από ΓΑΣ Μελίκη), ο Γιώργος Πάππου (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) αλλά και ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Σκυδραϊκό.

Στους Αετούς Βέροιας θα συνεχίσουν για μια ακόμη χρονιά οι Γιάννης Λέφας και Βασίλης Γκανάς, προσθέτοντας τα κομμάτια του παζλ όσον αφορά τους έμπειρους παίκτες του νέου ρόστερ της ομάδας.

Να ευχηθούμε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες!