Σε λίγες μέρες ξεκινά η προετοιμασία για τη σεζόν 2022/2023 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως και φέτος θα έχουμε δίπλα δυνατούς «συμπαίκτες»!

Κοντά μας η εταιρία «Simparts» του κ. Γαβριηλίδη Κ. Συμεών στην οδό Σταδίου 101, που αποτελεί συνέχεια των εμπορικών δραστηριοτήτων της επιχειρηματικής οικογένειας του κ. Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή, αντιπροσώπευση, εμπορία λιπαντικών, πρόσθετων βελτιωτικών αλλά και γεωργικών, βιομηχανικών ανταλλακτικών, μηχανημάτων και λοιπών συναφών ειδών.

Μαζί μας το e-agrotiko.gr, η ιστοσελίδα αποτελεί ένα μοναδικό εγχειρίδιο για κάθε αγρότη στην Ελλάδα, «κουβαλώντας» την πολυετή εμπειρία των Ανταλλακτικών «Φωτιάδης» στον κλάδο των ανταλλακτικών και την εξειδίκευση στον τομέα των αγροτικών αυτοκίνητων.

Για ακόμη μία χρονιά δίπλα μας η ΣΙΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ- Δ. ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΥ ΥΙΟΙ – Ε. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ., μια κατασκευαστική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το έτος 1986 και λειτουργεί σε σύγχρονες στεγασμένες κτιριακές εγκαταστάσεις κάλυψης 2.300Μ² σε ιδιόκτητο χώρο εκτάσεως 8.000Μ², στο 6ο χλμ. Λαρίσης Συκουρίου.

Τους ευχόμαστε καλές δουλειές και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!