Για δεύτερη Κυριακή, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Αετούς Βέροιας!

Η ομάδα της Ημαθίας θα υποδεχτεί αυτή τη φορά τον φιλόδοξο Ναύαρχο Βότση, μια ομάδα από τη γειτονική Θεσσαλονίκη, που στο ρόστερ φιγουράρουν αθλητές με σπουδαίες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Για τον Μάριο Γεωργιάδη και την ομάδα του, το ματς της Κυριακής (31/10) είναι μια ακόμη πρόκληση από τις πολλές που θα συναντήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Άπαντες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ «Βικέλας» και συγκεκριμένα στις 19.15, λόγω κωλύματος στο γήπεδο και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων.

Η τοποθέτηση του κόουτς Γεωργιάδη για το παιχνίδι : «Πολύ σημαντικό το γεγονός πως συνεχίζουμε χωρίς τραυματισμούς και απουσίες. Κόντρα σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, στοχεύουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να συνεχίσουμε νικηφόρα μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας»

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος στις κερκίδες του γηπέδου γίνεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το παιχνίδι, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του GnomiNews (ΕΔΩ).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής :

ΦΟ Αριδαίας – Ανατόλια
Καστοριά – Γαλάζιοι ΚΟΘ
Ίκαροι Γιαννιτσών – ΔΕΚΑ
Αετοί Βέροιας – Ναύαρχος Βότσης (19.15)
Αριστοτέλης Φλώρινας – ΑΟΚ Βέροιας (14/11)

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική ΕΔΩ