Δύο ακόμη υποστηρικτές στο «δυναμικό» των Αετών Βέροιας, ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα συνεργατών ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την εταιρία “Τσερκέζος Παναγιώτης & σία ΟΕ“, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών από το 1991.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Θωμάς Τσερκέζος που ξεκίνησε την επιχείρηση και στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στους υιούς του.

Η εταιρεία ασχολείται με την εμπορία και επισκευή ελαστικών (επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσικλετών, αγροτικών οχημάτων, χωματουργικών, βιομηχανικών κλπ), την εμπορία και επισκευή ζαντών αλουμινίου, την εμπορία αναρτήσεων αυτοκινήτων, την ευθυγράμμιση επιβατικών και ελαφρών φορτηγών καθώς και την ζυγοστάθμιση επιβατικών και φορτηγών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Τσερκέζο για τη στήριξη στον σύλλογο μας!

Στον πλευρό των Αετών Βέροιας είναι από φέτος η Λογιστική – Φοροτεχνική εταιρεία Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.

Παρέχει ένα φάσμα από φοροτεχνικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαθέτοντας μια επαγγελματική ομάδα στελεχών και συνεργατών. Η Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. αποτελεί τη συνέχεια της ατομικής εταιρείας του κυρίου Ευστάθιου Ρούσσου, εγκεκριμένου Λογιστή Α’ Τάξης. Η εταιρεία μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία το 2015.

Ο Ευστάθιος Ρούσσος σπούδασε στο University of East London στον κλάδο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από όπου και αποφοίτησε το 1996. Συμμετείχε μετοχικά σε μεγάλη ανώνυμη Λογιστική Εταιρεία με υποκαταστήματα σε Αθήνα, Λονδίνο, Κύπρο όπου κατείχε ηγετική θέση πραγματοποιώντας συνεργασίες με μεγάλες χρηματοοικονομικές και επενδυτικές επιχειρήσεις. Ήταν Υπεύθυνος για τον έλεγχο μεγάλου χαρτοφυλακίου πελατών τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και στο εξωτερικό. Έχει υπάρξει σύμβουλος για την εισαγωγή εταιρειών τόσο στο Χ.Α.Α. όσο και στη Ν.Ε.Χ.Α.

Το 2010 αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του εταιρεία παροχής Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών η οποία μετατράπηκε το 2015 σε Ανώνυμη Εταιρεία και σήμερα απαριθμεί 25 Συνεργάτες και παρέχει ένα ευρύ φάσμα Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή και τους συνεργάτες της Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., όπως επίσης και τον συνεργάτη της εταιρίας στη Βέροια κ. Ηλία Ηλιόπουλο. Τους ευχόμαστε ευημερία και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον!