Δυναμώνει ακόμη περισσότερο το team των συνεργατών/υποστηρικτών των Αετών Βέροιας, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Ο νέος συμπαίκτης της Ημαθιώτικης ομάδας ακούει στο όνομα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ Βέροιας και Νάουσας! Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2006 παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επιβατικά και φορτηγά με μικτό βάρος έως και 3,5 t οχήματα. Διαθέτει εγκαταστάσεις στο Δήμο Νάουσας αλλά και στο Μακροχώρι, ενώ από τις αρχές του 2020, η διοίκηση αποφάσισε την επέκταση της, με ένα νέα υποκατάστημα στη νέα περιφερειακή οδό Βέροιας-Νάουσας, ακόμα πιο κοντά στο κέντρο της Βέροιας, με σκοπό την άμεση και εύκολη πρόσβαση των πελατών. Το νέο υποκατάστημα λαμβάνει τη βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Τεχνική Εταιρία “DAMKAT”, που άρχισε την δραστηριότητα της το 1993 με κύριο αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες και στην πορεία επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς και δραστηριότητες όπου μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των τεχνικών έργων και κατασκευών, είναι για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της ομάδας και θα αποτελέσει έναν από τους κρίκους της αλυσίδας για το μακρόπνοο σχέδιο του συλλόγου.

Η “DAMKAT” δραστηριοποιείται στην Ημαθία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, αναλαμβάνοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα που είναι σχετικά με χωματουργικές εργασίες, κατεδαφίσεις, εκσκαφές, μεταφορές μπάζων, εποχωματώσεις, εκβραχισμοί, επιχωματώσεις, θεμέλια, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου, διανοίξεις, μπαζώματα, καθαρισμοί οικοπέδων και χωραφιών, οδοποιίας κ.α.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας εύχεται στους φίλους συνεργάτες και στο προσωπικό τους, καλές δουλειές και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!