Και ενώ βρισκόμαστε στις καλοκαιρινές διακοπές και εκ των πραγμάτων έχουν «παγώσει» οι αγωνιστικές δραστηριότητες, η διοίκηση των Αετών Βέροιας δεν παύει να εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν.

Πρώτο μέλημα η δημιουργία ενός ισχυρού γκρουπ συνεργατών, με στόχο την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του συλλόγου, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες που δεν συνάδουν άλλωστε με την οικονομική συγκυρία της εποχής.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε.», που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992, από τον Ανέστη και τον Αλέξανδρο Κετσετζίδη και έχει ως αντικείμενο την προμήθεια ειδών μηχανολογικής στεγανοποίησης / τσιμούχες – seals, packings, gaskets. Ωστόσο, οι ιδρυτές δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο, ήδη από το 1983.

Το Δ.Σ.της ομάδας ευχαριστεί θερμά τους αδελφούς Ανέστη και Αλέκο Κετσετζίδη για την άμεση ανταπόκρισή στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των Αετών Βέροιας με την ευγενική τους χορηγία.

Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΣΙΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ- Δ. ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΥ ΥΙΟΙ – Ε. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ., κατασκευαστική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το έτος 1986 και λειτουργεί σε σύγχρονες στεγασμένες κτιριακές εγκαταστάσεις κάλυψης 2.300Μ² σε ιδιόκτητο χώρο εκτάσεως 8.000Μ², στο 6ο χλμ. Λαρίσης Συκουρίου.