Μετά τους Σωτήρη Μπουρδάνο και Ευθύμη Τσακαλέρη, οι Αετοί Βέροιας προχωρούν με τη συγκρότηση του ρόστερ, κρατώντας ανέπαφο το Βεροιώτικο στοιχείο.

Στην ομάδα παραμένει ο captain Αργύρης Γαβριηλίδης (04/10/2001, 1.81, G), που παρά τις σπουδές του στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μπορεί άνετα να συνδυάζει το μπάσκετ με την εκπαίδευση και για το λόγο αυτό έχει κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Αετών.

Παρών δηλώνει και ο «αειθαλής» Μάκης Ιωσηφίδης, που ο πρόεδρος της ομάδας του έδωσε τον ρόλο του «Υπαρχηγού», τιμώντας τη σπουδαία προσφορά του στον σύλλογο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του. Ο 42χρονος (20/07/1979) guard δεν…χαμπαριάζει από ηλικίες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία αλλά και τις αστείρευτες δυνάμεις του.

Στους Αετούς Βέροιας παραμένει και ο Βασίλης Γκανάς (27/06/1985, 1.82, G), που εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2019 και έκτοτε έχει συμβάλει σημαντικά με την εμπειρία αλλά και τη σπουδαία ευχέρεια στο σουτ.

Η διοίκηση εύχεται στους τρεις αθλητές καλή επιτυχία τη νέα σεζόν και να απολαύσουν το μπάσκετ, αφήνοντας πίσω μια χρονιά δύσκολη λόγω του παρατεταμένου lockdown.