Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και την τυπική επικύρωση της παρουσίας των Αετών Βέροιας στη Γ Εθνική, η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Σίμο Γαβριηλίδη, προχωρά στη συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορά έναν αθλητή-πρότυπο, που εντάχθηκε πέρσι στο ρόστερ των Αετών και αμέσως «δέθηκε» με την ασπρόμαυρη φανέλα, σαν να αγωνιζόταν από καιρό.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Μπουρδάνο, τον 35χρονο guard, ύψους 1.92 ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν από το μπασκετικό του βιογραφικό, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Παράλληλα, μπορούμε να απαριθμήσουμε παραστάσεις σε μια σειρά από ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, όπως επίσης και εμπειρίες που μεταλαμπαδεύει πλέον και στους νεαρούς αθλητές της ομάδας, καθώς έχει ενταχθεί στο τεχνικό team της Ακαδημίας.

Η διοίκηση επέλεξε τον Σωτήρη Μπουρδάνο για μια «φυσική» συνέχεια στον τομέα αυτό και δεν είναι τυχαίο πως αν τυχόν αναζητήσει κάποιος τα πεπτραγμένα του από το παρελθόν, θα εντοπίσει δηλώσεις και μαρτυρίες που τονίζουν τις σημαντικές περγαμηνές του.

Να ευχηθούμε στον Σωτήρη να έχει την υγεία του και να απολαύσει χωρίς…lockdown και αναστολές το μπάσκετ με την ομάδα μας, εμείς είμαστε σίγουροι πως η ποιότητα και το αγωνιστικό του προφίλ θα βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους στο επόμενο πρωτάθλημα.

*Στη φωτ. ο Σωτήρης Μπουρδάνος με τον πρόεδρο των Αετών Βέροιας, Σίμο Γαβριηλίδη.