Με την ανακοίνωση των Χρυσών Χορηγών, η διοίκηση των Αετών Βέροιας παρουσιάζει ολοκληρωμένο το οργανόγραμμα στο οποίο βασίστηκε για τη φετινή παρουσία της ομάδας στη Γ Εθνική κατηγορία.

Τα Ανταλλακτικά «Φωτιάδης» και το νεότευκτο e-agrotiko.gr, που στεγάζονται στον υπερσύγχρονο χώρο της οδού Θεσσαλονίκης 15 στη Βέροια, είναι οι μεγάλοι υποστηρικτές του συλλόγου για τη φετινή σεζόν, που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 18/10 με τον εντός έδρας αγώνα των ανδρών κόντρα στους Ικάρους Γιαννιτσών.

Η επιχείρηση πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτου, οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά και με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο, είναι και φέτος δίπλα στην προσπάθεια του συλλόγου, κάνοντας μας υπερήφανους που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με επιχειρήσεις τέτοιου βεληνεκούς.

Ευχόμαστε στον Αντώνη Φωτιάδη και σε όλο το προσωπικό, υγεία, ευημερία και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον, είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα έχει αμφίδρομα οφέλη και θα καταστεί συνεχής και εποικοδομητική τα επόμενα χρόνια!