Ο Covid-19 και τα περιοριστικά μέτρα, αναγκάζουν τους Αετούς Βέροιας να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Έτσι, για τη φετινή σεζόν που ξεκινά στις 18/10/2020, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας – οικονομικής ενίσχυσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες του ανδρικού τμήματος μέσω του διαδικτύου.

Για το λόγο αυτό, όσοι έχουν παραλάβει ή θα παραλάβουν την κάρτα (δείτε ΕΔΩ τα σημεία που διατίθονται), μέχρι τη Δευτέρα 12/10 οι κάτοχοι αυτής της κάρτας πρέπει να αποστείλουν mail στη διεύθυνση aetoiverias2017@gmail.com, στην οποία θα σημειώσουν :

  • το ονοματεπώνυμο
  • το mail
  • το τηλέφωνο επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό

Κάθε κάτοχος της κάρτας και αφού έχει αποστείλει τα παραπάνω στοιχεία, θα λαμβάνει μία διεύθυνση (link) πριν την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα, από τον οποίο θα παρακολουθούν ΖΩΝΤΑΝΑ τις αναμετρήσεις των Αετών Βέροιας, που διεξάγονται στο ΔΑΚ «Βικέλας».

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για κάθε εντός έδρας αγώνα, η διεύθυνση (link) είναι διαφορετική.

Σημειώνουμε πως λόγω της απόφασης της πολιτείας για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, η διοίκηση των Αετών Βέροιας φρόντισε να εκδώσει περισσότερες κάρτες διαρκείας – οικονομικής ενίσχυσης, καθώς ΔΕΝ θα μπορούν μεμονωμένοι φίλαθλοι να προμηθεύονται εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αγώνες.

Εκ των πραγμάτων, η παραλαβή αυτών των καρτών από τους φίλους της ομάδας είναι απαραίτητη, με έξτρα κίνητρο από σήμερα τις διαδικτυακές μεταδόσεις!