Άλλη μία διάκριση για τους Αετούς Βέροιας στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketa.gr, που αναδεικνύει τους κορυφαίους κάθε αγωνιστικής, ο Μάριος Γεωργιάδης επιλέχθηκε ως ο προπονητής της 14ης στροφής του πρωταθλήματος και ο Μανώλης Σταυρουλάκης στην κορυφαία πεντάδα!

Συγχαρητήρια και στους δύο!

Το σχετικό δημοσίευμα :

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (Βορράς), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα στον 1ο και το 2ο όμιλο Βορρά, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Γιώργος Στοΐτσης (Μελίκης)
Ο 21χρονος, Γιώργος Στοΐτσης ήταν αυτός που «πλήγωσε» την πιο νεανική ομάδα του ομίλου. Συγκεκριμένα ο γκαρντ του ΓΑΣ Μελίκης πέτυχε 28 πόντους με 2 τρίποντα απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας δείχνονται πως το ταλέντο μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες. Ο Στοΐτσης κατάγεται από τα Γιαννιτσά και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Βέροιας.

2.Μανώλης Σταυρουλάκης (Αετοί Βέροιας)
Οι Αετοί Βέροιας πήραν… ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με την Νίκη τους κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας. Εξαιρετικός στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μανώλης Σταυρουλάκης, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους με 3 τρίποντα. Ο 35χρονος φόργουορντ χρησιμοποιώντας την εμπειρία του για «όπλο» ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς.

3.Σάκης Κουτίνας (Νίκη Βόλου)
Εκτός από πρώτος σκόρερ της Νίκη Βόλου στο ματς απέναντι στην Αναγέννηση, ο Σάκης Κουτίνας αναδείχτηκε και «μπροστάρης» σε πόντους της αγωνιστικής. Ο γκαρντ/φόργουορντ των γηπεδούχων σημείωσε 38 πόντους με πέντε τρίποντα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να πλησίασε και την κορυφή στην γενική κατάταξη των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 255.

4.Γιώργος Πονόπουλος (ΦΟ Αριδαίας)
Στην παράταση πανηγύρισε ο ΦΟΑριδαίας τη νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά φτάνοντας έτσι τις τέσσερις στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βασιζόμενοι στην άμυνα κατάφεραν να κρατήσουν στην αντεπίθεση των Θεσσαλών και με εξαιρετικό τον Γιώργο Πονόπουλο και στις δυο πλευρές του γηπέδου να κατακτήσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο 23χρονος σμολ-φοργουορντ που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Φίλιππο Βέροιας ήταν αυτός που με 13 πόντους και 1 καθοριστικό τρίποντο οδήγησε την ομάδα του στο 4-9.

5.Παναγιώτης Σπηλιόπουλος (Αίολος Τρικάλων)
«Ασταμάτητος» έμοιαζε ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος στο ματς του Αίολου Τρικάλων κόντρα στον ΑΓΣΙ εντός και εκτός ρακέτας. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ σκόραρε 21 πόντους με 4 τρίποντα δίνοντας μεγάλη βοήθεια προκειμένου η ομάδα του να κατακτήσει το «διπλό». Ο 30χρονος παίκτης πριν επιλέξει τον Βορρά για την επαγγελματική του καριέρα αγωνίστηκε στους Αρκαδικό, Ραφήνα, Πέραμα, Πανερυθραϊκός, Πανελευσινιακός, Κάδμος Θήβας και Ερμής Σχηματαρίου.

Προπονητής
Μάριος Γεωργιάδης (Αετοί Βέροιας)
Αέρα… επιτυχίας έφερε ο Μάριος Γεωργιάδης στους Αετούς, στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα της Βέροιας πήρε το «διπλό» απέναντι στην Φλώρινα με 63-61, με ένα μεγάλο ποσοστό να ανήκει στον νεοφερμένο τεχνικό, ο οποίος άλλαξε την ψυχολογία του συνόλου και το οδήγησε σε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.