Λίγες ώρες πριν τον ετήσιο Χορό των Αετών Βέροιας και η διοίκηση μερίμνησε για τη διασκέδαση των φίλων της ομάδας αλλά και τη λίστα δώρων της λαχειοφόρου αγοράς!

Στα δύο από τα μεγάλα δώρα της βραδιάς περιλαμβάνεται το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «VERGINA Travel» στη Βέροια αλλά και μία τηλεόραση 48» Sencor LED Full HD 1080, προσφορά της διοίκησης των Αετών Βέροιας.

Η λίστα βεβαίως περιλαμβάνει πάνω από 100 δώρα που προσέφεραν φίλοι και συνεργάτες του συλλόγου, ενώ η λαχειοφόρος αγορά που «τρέχει» τις τελευταίες μέρες, θα είναι διαθέσιμη και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με κόστος 2€ για κάθε λαχείο.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε την ορχήστρα που θα αναλάβει τη διασκέδαση των φίλων της ομάδας, με την εξαιρετική φωνή του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη αλλά και το κλαρίνο του Γιάννη Δάμτση να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην αποψινή βραδιά!

Σας περιμένουμε, απόψε μετά τις 21.00 στο Οικογενειακό Κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» (Τερψιχόρης 30 στη Βέροια) για να περάσουμε μερικές ώρες μακριά από την καθημερινότητα αλλά και να στηρίξουμε τις προσπάθειες του συλλόγου, που φέτος έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι για να αποτελέσουν οι Αετοί μια σταθερή επιλογή για όσους αγαπούν το μπάσκετ!