Μια πολύ δυνατή ομάδα δημιούργησαν και φέτος οι Αετοί Βέροιας και αναφερόμαστε στο team των υποστηρικτών και συνεργατών!

Μια χρονιά που ο σύλλογος αντιμετωπίζει τη σπουδαία πρόκληση της συμμετοχής του σε μια εθνική κατηγορία, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη στήριξη των επιχειρηματιών, που βρίσκονται δίπλα μας σε μια ιστορική ομολογουμένως συγκυρία.

Μαζί μας και φέτος ο «ΝΕΟΣ ΙΚΑΡΟΣ Carrier«, μια εταιρία που δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των μεταφορών, με ιδρυτή τον κ. Δημήτρη Κατσαβό, ο οποίος ξεκίνησε τότε με ένα φορτηγάκι διανομών, (το περίφημο «Τρίκυκλα») και ανέπτυξε την εταιρία σε επίπεδο υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού, τέτοιο που να μπορεί σήμερα να προσφέρει καθετοποιημένες λύσεις σε πελάτες και συνεργάτες, σε μεταφορές και υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Στην παρέα μας τη φετινή σεζόν είναι και η εταιρία ανταλλακτικών περονοφόρων «INTERCLARK, μία από τις μεγαλύτερες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που αποτελεί βασικό προμηθευτή τοπικών και διεθνών εταιρειών προσφέροντας ευρύτατες επιλογές ανταλλακτικών. Η Interklark ιδρύθηκε το 1999 και γρήγορα απέκτησε τη φήμη ενός εξειδικευμένου κέντρου για τα Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά περονοφόρων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το Δ.Σ.της ομάδας ευχαριστεί επίσης την «Auto Station ΚΑΛΛΙΑΡΙΔΗΣ«, ένα από τα πιο οργανωμένα πρατήρια υγρών καυσίμων στην πόλη (με τη δυνατότητα πλύσης σε επιβατικά και όχι μόνο οχήματα) για την άμεση ανταπόκρισή στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των Αετών Βέροιας.