Μεγαλώνει και ισχυροποιείται η ομάδα των υποστηρικτών των Αετών Βέροιας, στη φετινή προσπάθεια του συλλόγου στη Γ Εθνική!

Μια χρονιά που ο σύλλογος αντιμετωπίζει τη σπουδαία πρόκληση της συμμετοχής του σε μια εθνική κατηγορία, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη στήριξη των επιχειρηματιών, που βρίσκονται δίπλα μας σε μια ιστορική ομολογουμένως συγκυρία.

Μαζί μας και φέτος η εταιρία «ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ“, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1961 με ιδρυτή της τον Βασίλειο Μεϊμαρίδη και αρχικά λειτούργησε αρχικά ως ατομική με την επωνυμία ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, με κύριο αντικείμενο της ήταν οι σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές. Σήμερα το κεντρικό κατάστημα στεγάζεται στην οδό Σταδίου 97 στο Εργοχώρι Βέροιας σε έναν χώρο 2500 τ.μ. Η δραστηριότητά της επεκτάθηκε με την αγορά ενός κτιρίου, στο οποίο γίνεται η παραγωγή των μεταλλικών προφίλ για τη γυψοσανίδα.

Στην παρέα μας τη φετινή σεζόν είναι και η εταιρία “ΠΑΝΤΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΜΠΟΣΗΣ“, που ιδρύθηκε το 1985 από τους Παντίκογλου Απόστολο και Καμπόση Βασίλειο με αντικείμενο την εμπορία και κατασκευή γεωργικών εξαρτημάτων και υδραυλικών συστημάτων (σωλήνες, ρακόρ υψηλής και χαμηλής πίεσης, και υδραυλικών κυλίνδρων). Η ραγδαία άνοδος της εταιρίας δημιούργησε την ανάγκη κατασκευής ιδιόκτητου κτιριακού συγκροτήματος 5.500 τετρ.χλμ σε οικόπεδο 12.000 τετρ.χλμ στη βιομηχανική ζώνη Καλοχωρίου, σε μια περιοχή με άμεση πρόσβαση (ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ Ε75, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

Στο γκρουπ των υποστηρικτών είναι φέτος η εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗ«, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και στην επισκευή Ελαστικών, με έδρα τη Βέροια και συγκεκριμένα την οδό Θεσσαλονίκης 200 στο δρόμο προς το Μακροχώρι, που λειτουργεί από το 1982 και πλέον θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες στον τομέα της.

Το Δ.Σ.της ομάδας τους ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκρισή στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των Αετών Βέροιας με την ευγενική τους χορηγία. Ευχόμαστε πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες και ότι καλύτερο στους ίδιους και στις οικογένειες τους!