Τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν σήμερα στο ΔΑΚ «Βικέλας» οι Αετοί Βέροιας.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη έδωσε μεγάλη μάχη κόντρα στον πρωτοπόρο Αίολο Τρικάλων, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε την επαφή στο σκορ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν διαφορά στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο.

Σημειώνουμε ωστόσο πως η ήττα μας οφείλεται (πάντα κατά την ταπεινή μας άποψη…) τόσο στην (αναμφίβολη) δυναμικότητα των αντιπάλων όσο και στις διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες μας ανάγκασαν να προβούμε σε ανακοίνωση (ΕΔΩ).

Το ματς ήταν για 36 περίπου λεπτά ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τρία πρώτα δεκάλεπτα ολοκληρώθηκαν με βραχεία κεφαλή για τον Αίολο, με την άμυνα των Αετών να είναι εξαιρετική, κυρίως πάνω στο μεγάλο ατού των αντιπάλων, τον Θανάση Πανάρα.

Για τους Αετούς, τέτοιου είδους ματς αποτελούν τεράστια πρόκληση και παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστοι, φανερώνουν (όπως και σήμερα) πως θα «πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι» τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κώστας Μαραπίδης, που σημείωσε 12 και τον ακολούθησε ο Κώστας Κουσιάντζας με 9.

Δεκάλεπτα: 15-16, 26-28, 43-44, 56-65
Διαιτητές: Φακίτσας-Γεωργούλης

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τρομπούκης, Αναστασιάδης 8(1), Σιδηρόπουλος 2, Γιαννουζάκος 2, Κουσιάντζας 9, Σταυρουλάκης 6(1), Μαραπίδης 12(2), Αλευρίδης 6, Ιωσηφίδης 2, Γκανάς 5(1), Γκεκόπουλος 4.

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου): Ρούζιος 9(1), Πανάρας 16(2), Αργύρης 7(1), Τσιούλκας 5(1), Κολότσιος 4, Σπηλιόπουλος 14(2), Τσότσος 10(1).