Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι στη Γ Εθνική για τους Αετούς Βέροιας, που υποδέχονται την Κυριακή (3/11, 17.00) τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Αίολο Τρικάλων.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, έχει παρουσιάσει ένα αξιοσημείωτο σύνολο και από τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών, δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η αναμέτρηση της Κυριακής είναι μία πρόκληση για τους Αετούς, που καλούνται να σβήσουν την εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στην Καρδίτσα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις ώστε να ικανοποιήσουν τους φίλους που θα βρεθούν στο ΔΑΚ «Βικέλας».

Ο κόουτς Τυριακίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και άπαντες είναι στη διάθεση του, με τη σημερινή προπόνηση να ολοκληρώνει την προετοιμασία της εβδομάδας για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Φακίτσας και Γεωργούλης, αμφότεροι του Συνδέσμου Θεσσαλίας

Όσον αφορά τους Εφήβους, αγωνίζονται για δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας και συγκεκριμένα την Κυριακή και ώρα 10.00 με τον ΓΑΣ Μελίκης. Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, με το εν λόγω πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται την 1η Δεκέμβρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

ΓΑΣ Μελίκης – Ολυμπιακός Βόλου
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Τιτάνες Παλαμά
Νίκη Βόλου – ΣΚ Ιωάννινα
Αριστοτέλης Φλώρινας – Φαίακας Κέρκυρας
Αετοί Βέροιας – Αίολος Τρικάλων
Ίκαροι Τρικάλων – ΦΟ Αριδαίας
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Η βαθμολογία :