Οι Αετοί Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την τελευταία φετινή προσθήκη, που ακούει στο όνομα Γιώργος Γιαννουζάκος.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο πολύπειρος αθλητής, ο οποίος έχει μια σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Μπορεί την περσινή σεζόν να φόρεσε τα «πολιτικά» όντας team manager του Ηρακλή (πανηγύρισε στο τέλος την άνοδο στην Α1), ωστόσο η πρόκληση των Αετών Βέροιας αποδείχτηκε ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο!

Για την καριέρα του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τη σεζόν 1993/94 με τη φανέλα της Κομοτηνής (απ όπου κατάγεται), πριν μετακομίσει λίγο πιο… ανατολικά για να παίξει στον Ηρακλή.

Στους «κυανόλευκους» παρέμεινε μέχρι και το 1999, χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία προκειμένου να αγωνιστεί στην Τεργέστη.

Εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2003, με εξαίρεση τη σεζόν 2000-01, χρονιά κατά την οποία μεταπήδησε στην επίσης ιταλική Ίμολα.

Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό όπου παρέμεινε για δύο σεζόν, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο.

Το 2006, ο Γιώργος Γιαννουζάκος μεταπήδησε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ένα χρόνο μετά επέστρεψε για τρίτη φορά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Το 2008 πήρε σειρά η Λαμία όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε διάφορα κολέγια της Αμερικής, ο Γιαννουζάκος επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του Ιωνικού Νίκαιας.

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κοζάνης, πριν μεταγραφεί στον Αργοναύτη Καλαμαριάς, τελευταία ομάδα του πριν τον ΑΟΚ Βέροιας όπου παρέμεινε για δύο χρόνια.

Να ευχηθούμε στον Γιώργο να είναι καλορίζικος και να μεταλαμπαδεύσει στην ομάδα και στους αθλητές μας την αύρα του αγωνιστή που ονειρευόμαστε στο μέλλον να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή.