Η διοίκηση των Αετών Βέροιας παρουσιάζει το προτελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα, με στόχο την ενίσχυση για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο λόγος για τον Κώστα Κουσιάντζα, τον 24χρονο (09/01/1995) θηριώδη σέντερ (ύψους 2.08) ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τόσο λόγω των αγωνιστικών παραστάσεων (παρά το νεαρό της ηλικίας του) όσο και με τα αθλητικά προσόντα του.

Πρόσφατα βρέθηκε στην Πάτρα και εντάχθηκε στον ΑΟ Αχαγιά ’82, ωστόσο επέλεξε να αποχωρήσει, με τη διοίκηση των Αετών να κινείται άμεσα για την απόκτηση του.

Την περσινή χρονιά ήταν εκ των ακρογωνιαίων λίθων της πορείας του Ηλυσιακού στη Γ Εθνική (συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση), ενώ τη σεζόν 2017/2018 αγωνίστηκε στη…γειτονιά της γεννέτηρας του (σ.σ. Καρδίτσα), φορώντας τη φανέλα των Τιτάνων Παλαμά στη Β Εθνική.

Την περίοδο 2016/2017 ήταν μέλος μιας πολύ ποιοτικής ομάδας και συγκεκριμένα του ΑΟ Αγρινίου, που αγωνίστηκε τότε στη Β Εθνική ενώ έναν χρόνο πριν φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού ΓΣ Λάρισας.

To νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αετών έχει συμμετοχές και με το εθνόσημο.

Τη σεζόν 2009/2010 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος Παμπαίδων στο πρωτάθλημα U15, ενώ το 2010/2011 ήταν διεθνής τιμώντας τα γαλανόλευκα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Την ίδια χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στους σχολικούς αγώνες με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, την επόμενη (2011/2012) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Εφηβικό Πρωτάθλημα και έναν χρόνο μετά, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Η διοίκηση των Αετών εύχεται στον Κώστα να είναι καλορίζικος στην ομάδα μας και πολλές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις!