Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Αναστασία Ζουμπόδη.

Η γυμνάστρια στο επάγγελμα και πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν μερικά χρόνια με το Brazilian Jiu Jitsu, ανήκει από σήμερα στο τεχνικό team του συλλόγου, καθώς αναλαμβάνει το τμήμα των κοριτσιών.

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων η ίδια, καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν πως η Βεροιώτισσα αθλήτρια έχει σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν και μάλιστα έφτασε στην 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στους παγκόσμιους αγώνες Brazilian Jiu Jitsu της Μαδρίτης στην Ισπανία το 2015.

Έναν χρόνο αργότερα πήρε την πρόκριση από τα προκριματικά του Άμπου Ντάμπι και τον Μάρτιο του 2017 αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας, όπου ένας τραυματισμός στο χέρι την υποχρέωσε σε πρόωρο αποκλεισμό.

Σπούδασε προπονητική (και με ειδικότητα το μπάσκετ) στα ΙΕΚ «ΑΚΜΗ», ενώ έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων άμεσα συνυφασμένα με το επάγγελμα της όπως personal training, TRX Suspension Training, λειτουργική προπόνηση, διατροφικές διαταραχές, ευλυγισία στην εφηβική ηλικία και αναβολικά στον αθλητισμό.

Έχει εργαστεί σε Σχολή Πολεμικών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη, ενώ αυτή την περίοδο εργάζεται ως γυμνάστρια σε δύο γνωστά κέντρα εκγύμνασης στην πόλη της Βέροιας αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας.

Αγωνίστηκε επίσης επί μία τριετία στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ Βέροιας.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην οικογένεια των Αετών Βέροιας και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

*Διαβάστε μία συνέντευξη της Αναστασίας Ζουμπόδη που είχε παραχωρήσει το 2016 στο www.sportsup.gr