Μπορεί η απόφαση της Ομοσπονδίας να μεταφέρει την καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στις 19/7, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας απέστειλε ως όφειλε τη δήλωση και έτσι αποκτά αυτόματα το δικαίωμα για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Μια απόφαση που μας γεμίζει με ευθύνες, από την άλλη όμως με περίσσιο ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και για το λόγο αυτό κινηθήκαμε άμεσα τα τελευταία 24ωρα και καταφέραμε αφενός μεν να συμφωνήσουμε με 6 αθλητές (οι 4 από τη Βέροια) αλλά και αφετέρου να προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ στο project οικονομικής στήριξης του συλλόγου μέσα από μια σειρά δραστηριότητων.

Αύριο Τρίτη (16/7) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα κοστολογούνται στα 20€ για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ένα ποσό το οποίο θεωρούμε απόλυτα προσιτό για όλα τα βαλάντια.

Σύντομα θα ξεκινήσει λαχειφορόρος αγορά, η οποία θα περιλαμβάνει ένα super δώρο για τον μεγάλο νικητή, τέτοιο που θα προκαλέσει αίσθηση και εκ των πραγμάτων θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων θα ήθελαν να προμηθευτούν τα (επίσης προσιτά σε αντίτιμο) λαχεία.

Επιπλέον, ορίζεται μια τριμελής επιτροπή η οποία θα αναλάβει την επικοινωνία και προβολή του συλλόγου ανά την Ελλάδα, με μια σειρά από προτάσεις για τους υποστηρικτές αλλά και όσους θα ήθελαν να προβληθούν μέσα από τον σύλλογο σε μια Εθνική (πλέον) κατηγορία.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα βγει στον «αέρα» το www.aetoiveriasbc.gr, η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου που θα παρέχει πληροφορίες για τις δραστηριότητες αλλά και για τα τμήματα Υποδομής.