Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (9/6) με την τελετή λήξης, η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας.

Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με τους προπονητές των τριών τμημάτων, προετοίμασαν μία μίνι γιορτή για τους μικρούς αθλητές αλλά και για τους γονείς, που έσπευσαν στο ΔΑΚ «Βικέλας» για να δουν από κοντά τις τελευταίες προσπάθειες των παιδιών τους.

Πριν την έναρξη του κυρίως προγράμματος, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σίμος Γαβριηλίδης ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παιδιών και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους προπονητές, που παρά το γεγονός πως εργάστηκαν σε μια Ακαδημία που βρίσκεται στα «σπάργανα», εντούτοις λειτούργησαν επαγγελματικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ιδιαίτερα μνεία έκανε και για τους γονείς, που πίστεψαν στο όραμα των Αετών και έδωσαν το παρών στην παρθενική σεζόν της ομάδας στα μπασκετικά δρώμενα.

Ακολούθησε διαγωνισμός των τριών τμημάτων ξεχωριστά, με τη μέθοδο του «νοκ άουτ», όπου ο πιο εύστοχος παίκτης παραλάμβανε μια δωροεπιταγή από την εταιρία αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης «Spot Team», που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης.

Στη συνέχεια, διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στα τμήματα και η βραδιά ολοκληρώθηκε με τα εδέσματα που πρόσφερε η διοίκηση στους μικρούς αθλητές, οι οποίοι και τα απόλαυσαν δεόντως!

Το ΔΣ των Αετών Βέροιας και το τεχνικό επιτελείο εύχεται στους γονείς και στα παιδιά καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!